VEKARAT

 

Toimintakausi 2017-18

 

Tervetuloa Vekaroille! :) 

 

Vekaroiden toiminnasta vastaavat lastentarhaopettajat Päivi Padanius, Sari Kohtamäki ja lahtenhoitaja Erja Välimäki

 

Vekaroiden ryhmään ei tule paljoakaan muutoksia ja suurin osa edellisen toimintakauden lapsista jatkaa Vekaroiden ryhmässä. Päiväkotimme siirryttyä sekaryhmiin tai ns. sisarustyhmiin, ikärakenne tulee hieman muuttumaan. Ryhmän ikähaitari on näin ollen alle kolmevuotiaasta viisivuotiaisiin lapsiin.
 

Pienryhmätoiminnan merkitys korostuu unohtamatta koko ryhmän yhteisölisyyttä joka koostuu ainutlaatuisista Vekara-yksilöistä!
 

Leikki on tärkeintä Vekaroissa ja leikin avulla opettelemme monia tärkeitä taitoja, kuten ryhmässä toimimista, toisten huomioon ottamista ja toisen asemaan asettumista. Leikin tiimellyksessä opimme värejä, lauluja ja leikkejä, monimuotoista kieltä ja hieman jo matematiikkaakin. Liikunta on meille myös tärkeä juttu, ja valtaamme kerran viikossa ihanan ison liikuntasalimme. Muutoin liikumme oman ryhmän tiloissa, päiväkodin pihassa ja lähiseudulla retkeillen.

 

Varhaiskasvatuskeskustelujen kautta muotoutuu yhteistyössä teidän, vanhempien, kanssa toimintamme punainen lanka. Tehdään siitä yhdessä kestävä ja hyvä.

 

 

Meidät tavoitat numerosta 040-654 3908.